TE ABONEZI LA NEWSLETTER SI CASTIGI UN VOUCHER DE 1000 RON

Castigator campania “TE ABONEZI LA NEWSLETTER SI CASTIGI UN VOUCHER DE 1000 RON

Castigator: 04.07.2016 – Anca Sandulescu – sandulescu.anca@

Castigator: 18.07.2016 – Valentina Georgescu – valentinabalasoiu@—–

Castigator: 1.08.2016 – Alexandra burlacescu – im22b49010@—– NU A RASPUNS LA EMAIL TRIMIS PENTRU VALIDARE

Pentru castigatorul din data de 1.08.2016, am extras din rezerve pe Andrei Vidvischi  andrei.vidvischi@——

Castigator: 14.08.2016 – Codruta Perju – codruta_x@—–

Fiecare castigator va primi un Card Cadou în valoare de 1.000 de lei.

REGULAMENTUL CAMPANIEI

TE ABONEZI LA NEWSLETTER SI CASTIGI UN VOUCHER DE 1000 RON”

1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

1.1. Organizatorul Campaniei „TE ABONEZI LA NEWSLETTER SI CASTIGI UN VOUCHER DE 1000 RON” denumita in continuare „Campania” este S.C. Bebe Supermarket S.R.L. cu Sediu social: Bulevardul Lacul Tei, nr. 63, etaj 1, biroul 3, Sector 2, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu J40/1422/2013, CUI RO31185847.

2. DURATA CAMPANIEI, ARIA DE DESFASURARE

2.1. Campania “TE ABONEZI LA NEWSLETTER SI CASTIGI BANI DE CUMPARATURI, EDITIA 5” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei incepand cu 15 aprilie 2013 – si pana in ziua in care Organizatorul decide incetarea Campaniei conform art. 12.1.

3. PARTICIPANTI SI PRODUSELE PARTICIPANTE

3.1. La „TE ABONEZI LA NEWSLETTER SI CASTIGI UN VOUCHER DE 1000 RON” poate participa orice persoana fizica sau juridica care se aboneaza la Newsletter-ul www.bebesuper.ro incepand cu perioada 20 IUNIE 2016. Participarea la Campanie nu ese conditionata de achizitia vreunui produs.

3.2. Participantii trebuie sa detina cetatenie sau rezidenta romana, in cazul persoanelor fizice, si in cazul persoanelor juridice, sa fie persoane juridice romane cu sediul pe teritoriul Romaniei.

3.3. Datele furnizate de participanti trebuie sa fie corecte, complete si conforme cu realitatea;

3.4. Angajatii Organizatorului, precum si rudele de grad 1, 2 si 3 ale acestora nu au dreptul sa participe in Campanie.

4. MECANISMUL CAMPANIEI

4.1. Pentru a participa la Campani„TE ABONEZI LA NEWSLETTER SI CASTIGI UN VOUCHER DE 1000 RON”, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la Newsletter-ul www.bebesuper.ro, prin oricare dintre modalitatile de abonare existente, incepand cu 20 IUNIE 2016 si pana in ziua in care Organizatorul decide incetarea Campaniei conform art. 12.1. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

4.2. Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente.

4.3. Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un id de abonare, care este numar natural unic; o adresa de e-mail poate primi cel mult un id de abonare;

4.4. Prin inregistrarea in Campanie, participantii isi dau acordul expres pentru utilizarea datelor lor personale si a imaginii in scopuri publicitare.

Săptămânal, timp de 8 săptămâni, vom extrage cate un câștigator dintre toți cei care s-au abonat la newsletter în săptămâna imediat anterioara. Aceste 4 extrageri sunt separate de primele 4, mentionate la punctul 1. Calendarul extragerilor este urmatorul:

  • Primul Castigator va fi desemnat in data de 04.07.2016 si va fi extras din participantii abonați la newslettere in perioada 20.06.2016 – 03.07.2016 inclusiv;
  • Al doilea Castigator va fi desemnat in data de 18.07.2016 si va fi extras din participantii abonați la newslettere in perioada 04.07.2016 – 17.07.2016 inclusiv;
  • Al treilea Castigator va fi desemnat in data de 01.08.2016 si va fi extras din participantii abonați la newslettere in perioada 18.07.2016 – 31.07.2016 inclusiv;
  • Al patrulea Castigator va fi desemnat in data de 15.08.2016 si va fi extras din participantii abonați la newslettere in perioada 01.08.2016 – 14.08.2016 inclusiv.

Fiecare castigator va primi un Card Cadou în valoare de 1.000 de lei.

5. PREMII

5.1. Premiile Campaniei sunt:

1 card cadou in valoare de 1.000 (o mie) lei cu TVA inclus, la fiecare extragere. Fiecare Card Cadou poate fi utilizat exclusiv pentru cumparaturi pe site-ul www.bebesuper.ro.

Cardul Cadou obtinut de Castigator este transmisibil. Cardul Cadou nu poate fi cumulat cu un alt Card Cadou pentru plata unei comenzi.

Pentru a beneficia de reducerea Cardului Cadou, castigatorii persoane fizice sau juridice, vor introduce codul unic de Card Cadou primit prin e-mail, in comanda noua inregistrata.

Fiecare Card Cadou este valabil pentru cumparaturi pana la data de 31 decembrie 2016 inclusiv.

Un Card Cadou poate fi folosit pentru o singura comanda. In cazul in care valoarea comenzii este mai mica decat valoarea Cardului Cadou, diferenta nu se reporteaza.

Reducerea aferenta Cardului Cadou este valabila doar la achizitia produselor listate pe www.bebesuper.ro

Un Participant poate castiga cel mult unul dintre premiile Campaniei.

6. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

6.1. Castigatorii vor fi desemnati in etape de premiere desfasurate in fiecare zi de luni a saptamanii in care se desfasoara Campania. In fiecare zi de luni se va extrage un Castigator al unui Card Cadou in valoare de 1.000 (o mie) lei cu TVA. Castigatorul va fi extras dintre participantii inscrisi in concurs in saptamana anterioara zilei in care este realizata tragerea la sorti.

In cadrul fiecarei etape de premiere vor fi extrase 3 id-uri de abonare, primul fiind Castigator, iar urmatoarele doua, Rezerve.

6.2. Fiecare Castigator desemnat va primi 1 (un) Card Cadou, in valoare de 1.000 (o mie) lei cu TVA inclus.

6.3. Fiecare Castigator este extras în funcție de id-ul sau de abonare, folosind serviciul random.org. Fiecare abonat dispune de un id unic, comunicat Participantului si prin e-mail, imediat dupa abonarea la Newsletter. Id-ul de abonare este un număr natural.

6.4. Daca, inainte de extragere, Participantul la Campanie se dezaboneaza de la newsletter-ul bebesuper.ro, acesta nu va mai participa la Campanie si, implicit, in extragere.

6.5. Organizatorul va contacta prin e-mail Castigatorii, folosind adresa de e-mail utilizata la abonarea la Newsletter, in maxim 2 (doua) zile lucratoare de la desemnarea lor. Daca in urma acestei incercari, Castigatorul nu poate fi contactat, sau daca refuza premiul, se va desemna alt Castigator din cele doua Rezerve extrase in cadrul aceleiasi etape de premiere, acesta fiind cel care detine id-ul imediat urmator generat. Daca in urma acestei incercari, niciun Castigator nu poate fi contact, sau daca refuza premiul, se va reface extragerea si sa va desemna alt Castigator prin mecanismul de mai sus.

7. ALTERNATIVE ALE PREMIILOR

7.1. Castigatorul nu poate opta pentru primirea contravalorii premiului in bani sau alte obiecte.

8. VALIDAREA CASTIGATORULUI

8.1. Validarea Castigatorului se va face pe baza adresei de e-mail si a urmatoarelor documente:

1. un document valid de identitate, dupa cum urmeaza:

a) in cazul persoanelor fizice: carte de identitate sau buletin de identitate sau pasaport;

b) in cazul persoanelor juridice: certificatul de inregistrare al Companiei si carte de identitate sau buletin de identitate sau pasaport al persoanei care reprezinta legal societatea.

9. TAXE SI IMPOZITE

9.1. Organizatorul Campaniei va vira la bugetul de stat impozitul cu retinere la sursa, aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, conform prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.

9.2. Organizatorul nu este raspunzator de plata altor taxe, impozite, obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea fiind in sarcina castigatorului.

10. REGULAMENTUL CONCURSULUI

10.1. Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant (si/sau participant), pe website-ul www.bebesuper.ro, dar si la sediul Organizatorului.

11. FORTA MAJORA

11.1. Forta majora reprezinta orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

11.2. Daca intervine o situatie de forta majora care impiedica si/sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea „TE ABONEZI LA NEWSLETTER SI CASTIGI UN VOUCHER DE 1000 RON”, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata conform art.1351 si urmatoarele din Codul Civil.

11.3. Daca Organizatorul invoca forta majora este obligat sa comunice participantilor Campaniei „TE ABONEZI LA NEWSLETTER SI CASTIGI UN VOUCHER DE 1000 RON” existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

11.4. Cazul de forta majora va fi comunicat pe website-ul www.bebesuper.ro.

12. INCETAREA CAMPANIEI

12.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a inceta prezenta Campanie pe parcursul desfasurarii Campaniei cu mentiunea ca incetare va fi adusa la cunostinta participantilor si a publicului cu cel puţin 48 de ore înainte de a inceta, prin intermediul http://www.bebesuper.ro.

12.1. Prezenta Campanie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora si/sau in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a o continua si/sau in cazul schimbarii cadrului legislativ, astfel incat organizarea si desfasurarea Campaniei cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect sau face imposibila desfasurarea Campaniei.

13. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

13.1. Participarea la aceasta Campanie confirma acceptarea neconditionata a fiecarui Participant ca datele sale cu caracter personal sa poata fi facute publice si folosite de organizator in scop publicitar, nelimitat teritorial si/sau temporal, precum si prin utilizarea oricarei modalitati de promovare (ex. internet, afisaj stradal etc.).

13.2. Prin participarea la Campanie, participantii accepta in mod neconditionat si explicit ca datele personale de identificare sa fie utilizate si stocate intr-o baza de date, aceasta putand fi folosita de catre Organizator sau subcontractanti ai acestora, ulterior, in cadrul altor aplicatii similare, de marketing direct, pentru publicarea datelor cerute de lege in cazul acordarii premiului etc.

13.3. Organizatorul poate face publice informatiile privind numele participantilor si orice alte date pe care le considera necesare.

13.4. Participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul al informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul la opozitie.

13.5. Daca participantii nu solicita in scris altfel, acestia sunt de acord cu colectarea si utilizarea informatiilor personale de catre Organizator in modul expus in paragraful anterior.

13.6. Participantii isi pot retrage oricand acordul pentru utilizarea datelor sale personale sau pentru primirea oricarei informatii sau corespondenta, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, transmisa la adresa Organizatorului.

14. TEMEIUL LEGAL

14.1. Prezentul Regulament este in conformitate cu prevederile O.G. nr 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, H.G. nr 333/2003 – Norme metodologice de aplicare a O.G. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si Legea 677/2001 – privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

15. LITIGII

15.1. In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri, decizia comisiei desemnate de catre Organizator este definitiva.

15.2. Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

15.3. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti din Bucuresti.

16. ALTE REGLEMENTARI

16.1. In caz de tentative sau frauda a sistemului, abuz sau orice acte de natura a afecta imaginea Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei aparute.

16.2. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea validarii unui castigator, cauzata de schimbarea adresei de e-mail a participantului sau neprimirea, necitirea corespondentei de catre acesta, etc. Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea Campaniei in conditiile normale conform celor prezentate, insa nu isi asuma raspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantiilor, care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare.

16.3. Prezentul Regulament de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe website-ul www.bebesuper.ro.ro sau poate fi solicitat la adresa sediului Organizatorului din Bucuresti sector 6, Militari Shopping Center, Bd. Iuliu Maniu, nr. 560

16.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe parcursul desfasurarii Campaniei (cum ar fi dar fara a se limita la modificarea datelor, modificarea duratei Campaniei etc.), cu 4

mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel puţin 24 de ore înainte de a intra în vigoare prin intermediul website-ului www.bebesuper.ro.

Organizatorul Campaniei

TE ABONEZI LA NEWSLETTER SI CASTIGI UN VOUCHER DE 1000 RON”

SC Bebe Supermarket SRL

Primăvara asta îți aducem super vești! Comandă de minimum 250 lei, pe www.bebesuper.ro, în perioada 21 martie – 21 aprilie 2016 și ai șansa să câștigi unul dintre cele 3 premii de la Apple, de ultimă generatie!
Un telefon Iphone 6 , un Apple Watch și un Ipad Air 2WI-Fi.

Intră chiar acum în joc!
Cu cât ai mai multe comenzi în perioada concursului, cu atât șansele de câștig cresc!